5 Simple Statements About خواص عناب خشک برای دیابت Explained
5 Simple Statements About خواص عناب خشک برای دیابت Explained
Blog Article
با زیرنظر گرفتن موشهای صحرایی پس از مصرف عصاره عناب، پژوهشگران متوجه افزایش سلولهای ایمنی معروف به سلولهای نابودگر طبیعی شدند. این سلولها قدرت نابودسازی سلولهای مهاجم را داشتند.
*توجه داشته باشید که مصرف عناب برای بیماران دیابتی به دلیل تداخل با داروها عوارض جانبی دارد.
عناب برای لاغری مفید است. میوه عناب کم کالری است و اصلا چربی ندارد. علاوه بر این، عناب دارای فیبر و پروتئین بالایی هستند. غذاهای غنی از پروتئین و فیبر باعث افزایش سیری میشوند و به طور بالقوه به حفظ وزن و لاغری کمک میکنند.
در این مطالعه، شدت سرفه در هفته دوم و چهارم درمان، در گروهی که شربت عناب مصرف کرده بودند، کاهش یافت.
برای اطلاع از طرز تهیه دمنوش عناب برای سرماخوردگی کلیک نمایید.
همچنین عناب، عملکرد برخی داروها مثل فنیتوین، فنوباربیتون و کاربامازپین که داروهای ضدتشنج به حساب میآیند را تشدید میکند و ممکن است برای شخص بیمار خطرناک باشد.
مطالعات آزمایشگاهی زیادی وجود دارد که توانایی عصاره عناب را در جلوگیری از گسترش سلولهای سرطانی ثابت کرده است.
همچنین یادآوری شده است که زیاده روی در خوردن عناب باعث کم شدن غرایز جنسی میشود و عناب در اشخاص سرد مزاج، تولید گاز و نفخ میکند و این گونه افراد باید عناب را با مویز میل نمایند تا به عنوان مصلح آن عمل کند.
در یک بررسی گروهی هم، شرکت کنندگان نشانههایی از کاهش نگرانی را پس از خوردن عناب تازه بروز دادند. از طرف دیگر در آزمایشهای حیوانی به این نتیجه رسیدند که از دیگر خواص عناب تازه احتمال بهبود حافظه و کمک به ساخت پروتئینهای سلولهای آسیب دیده مغز است.
طبق شواهد تجربی، مصرف مقادیر زیاد عناب ممکن است در موارد نادری باعث خواب آلودگی، اسهال، کاهش اشتها، یبوست، نفخ و بی حالی شود. از این رو قبل از مصرف عناب با پزشک خود عناب خشک چه خاصیتی دارد مشورت کنید.
۳۹ مدل پابند انگشتی زنانه که هر خانوم به روز و خاصی باید یکی شو داشته باشه
نقش بسیار مهم پتاسیم در فعالیت ماهیچه و تعادل الکترولیتی بدن چشمگیر است. همچنین نباید از کربوهیدارت موجود در این میوه به صورت شکرهای طبیعی غافل شد. یکی از طبیعیترین خاصیتهای عناب، انرژی زا بودن آن است که حتی با خوردن مقدار کم هم میتوانید انرژی خوبی داشته باشید.
یک مطالعه تجربی روی موشهای مبتلا به تشنج، اثرات امیدوارکنندهای از عصاره عناب بر روی آنها نشان داد. این مطالعه نشان داد که موشهایی که قبل از تشنج تحت درمان با عصاره عناب قرار گرفته بودند، یادگیری و حافظه را بهبود بخشیدند و استرس اکسیداتیو را در مقایسه با گروه کنترل کاهش دادند.
میوه عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی است، در ابتدا سبز و گرد بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده، زیتونی شکل و چروک میشوند.